266 vizualizări joi, 12:27

Printre cei care au sosit la Crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti se regăsesc şi fratele mai mic al jurnalistei, Basti Ţopescu, precum şi mama ei, Rodica Ţopescu, care a venit la ceremonie însoţită de Andreea Berecleanu, dar şi Ştefan Bănică Jr., care a a avut o relaţie cu vedeta de televiziune.

La ceremonia de incinerare a participat şi medicul Monica Pop, apropiată a Cristinei Ţopescu.

Detaliile privind incinerarea jurnalistei Cristina Ţopescu au fost anunţate de TVR, care, miercuri seară.

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit la vârsta de 59 de ani, ea fiind găsită duminică seară de poliţişti în casa sa din oraşul Otopeni.

În prezent, dosarul morţii Cristinei Ţopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Expertiza medico-legală nu a putut fi făcută, din cauza trupului aflat în stare avansată de putrefacţie al Cristinei Ţopescu, medicii stabilind că este necesară o verificare toxicologică, după ce în stomacul jurnalistei au fost găsite urme de medicamente, au afirmat, pentru Mediafax, surse din anchetă.

Cristina Ţopescu s-a născut la Oradea, în 1960. A fost fiica lui Cristian Ţopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit Facultatea de Limbi Străine din Bucureşti.

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv pentru care prezenta „Focus”, principala emisiune de ştiri a televiziunii.

Din 2013 a fost la Antena 3, însă a anunţat că se retrage de la postul de televiziune în 2017, invocând motive personale.

În 1989, jurnalista a încercat să fugă din România şi a fost arestată primind trei luni de închisoare. A fost eliberată din arest pe 19 decembrie 1989.

Citește și: