81 vizualizări 14 feb 2013

Trupul neînsufleţit al copilului în vârstă de şase ani care a căzut, în urmă cu o lună, în râul Someşul Mic, în municipiul Gherla, judeţul Cluj, după ce gheaţa pe care se juca s-a rupt, a fost găsit, joi, în apropiere de staţia de epurare a oraşului, de către localnici.

Conform poliţiştilor, trupul copilului în vârstă de şase ani care a căzut, în 13 ianuarie, în râul Someşul Mic, a fost găsit, joi, la staţia de epurare a municipiului Gherla, la aproximativ doi kilometri de locul de unde a dispărut.

Corpul copilului a fost găsit de localnici şi urmează să fie transportat la IML pentru efectuarea necropsiei.

Copilul în vârstă de şase ani a căzut în râul Someşul Mic, în Gherla, judeţul Cluj, în 13 ianuarie, după ce gheaţa, pe care se juca, s-a rupt, acesta fiind căutat de pompieri în tot acest timp.

Potrivit rudelor, copilul în vârstă de şase ani locuia împreună cu tatăl său în apropiere de Someşul Mic şi a mers să se joace, alături de alţi copii, pe gheaţa formată pe râu. La un moment dat, însă, gheaţa s-a rupt, iar trei copii, între care şi băieţelul de şase ani, au căzut în apă. Doi dintre copii, de vârstă mai mare, au reuşit să iasă din apă.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) Cluj au început o anchetă în cazul familiei copilului, stabilind că băiatul se afla în grija tatălui şi a bunicii, iar părintele era la muncă în momentul în care a avut loc incidentul.

"Este o familie ordonată, care şi-a construit o casă cu ajutorul unei fundaţii, iar tatăl lucra pentru banii pe care îi primea de la primărie ca venit minim garantat", spunea Molnar.

Citește și: