Florin Jinga
1567 vizualizări 11 apr 2019

Ambasada Olandei a postat următorul mesaj: „21 de zile până la Ziua Naţională. A început numărătoarea inversă şi suntem în toiul pregătirilor: pe 24 aprilie sărbătorim Ziua Naţională a Olandei. Astăzi a plouat, noi am degustat. Şi ni s-a mai şi arătat ceva în cafea”, scrie Ambasada Olandei, făcând referire la o fotografie cu o cafea în interiorul căreia scrie „This text will self destruct” ( n.r: „Acest text se va autodistruge”).

Mesajul vine ca o ironie la Tudorel Toader, care pe 6 aprilie scria un mesaj în care sublinia că îl va şterge după o oră: „O simplă precizare! În lipsa urgenţei, nu poate fi adoptată o Ordonanţă de Urgenţă! PS: această postare va fi stearsă după o oră !”.

De altfel, asta nu a fost prima oară când ministrul Justiţiei a anunţat durata mică de viaţă a mesajelor sale, pe 22 octombrie anul trecut acesta publicând ceva asemănător: „Răspuns pentru cei ce nu vor să înţeleagă: Comisa de la Veneţia nu a luat în discuţie modificările survenite prin OUG pentru modificarea legilor justiţiei. Un astfel de aviz ar urma să fie adoptat la plenara din decembrie 2018! PS: mesajul va fi şters peste o oră!”, scria Toader pe Facebook.

Foto: Ambasada Olandei în România/ Facebook

Citește și: