Gandul.info
Dan CARBUNARU
200 vizualizări 18 feb 2011

Un taximetrist de 60 de ani a fost omorât în bătaie pentru unloc de parcare. Incidentul a avut loc joi noaptea, în Sectorul 3,după ce victima a parcat pe marginea Bulevardului Liviu Rebreanu,aşteptând un client.

Agresorul, un tânăr de 22 de ani, a insistat să parcheze înacelaşi loc. Între cei doi a început o ceartă cuînjurături, iar taximetristul a coborât din maşină,îndreptându-se spre autoturismul tânărului. Locul nu era amenajatpentru parcare, dar locuitorii din zonă obişnuiau să îşi parchezeacolo automobilele.


Cei doi s-au luat la bătaie, iar taximetristul a căzut pe asfalt.Tânărul a continuat să îl lovească cu picioarele în cap,după care a plecat acasă.


Doi bărbaţi care au asistat la incident au anunţat Poliţia, iar oambulanţă a ajuns în zonă. Medicii au încercat să îl readucă laviaţă pe taximetrist, care intrase, însă, în stop cardiorespirator.Victima nu a mai putut fi salvată, murind înainte de a ajunge laspital.


Anchetatorii l-au reţinut pe bătăuş în jumătate de oră şi l-au dusla Poliţia Capitalei, pentru audieri. Cel mai probabil, acesta vafi cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.Poliţiştii îl vor prezenta, astăzi, magistraţilor, pentrueliberarea mandatului de arestare preventivă.

Jungla din Bucuresti. Taximetrist ucisin bataie pentru un loc de parcare

StirileProTV.ro

Citește și: