Dan CARBUNARU
202 vizualizări 18 feb 2011

Un taximetrist de 60 de ani a fost omorât în bătaie pentru un loc de parcare. Incidentul a avut loc joi noaptea, în Sectorul 3, după ce victima a parcat pe marginea Bulevardului Liviu Rebreanu, aşteptând un client.

Agresorul, un tânăr de 22 de ani, a insistat să parcheze în acelaşi loc. Între cei doi a început o ceartă cu înjurături, iar taximetristul a coborât din maşină, îndreptându-se spre autoturismul tânărului. Locul nu era amenajat pentru parcare, dar locuitorii din zonă obişnuiau să îşi parcheze acolo automobilele.


Cei doi s-au luat la bătaie, iar taximetristul a căzut pe asfalt. Tânărul a continuat să îl lovească cu picioarele în cap, după care a plecat acasă.


Doi bărbaţi care au asistat la incident au anunţat Poliţia, iar o ambulanţă a ajuns în zonă. Medicii au încercat să îl readucă la viaţă pe taximetrist, care intrase, însă, în stop cardiorespirator. Victima nu a mai putut fi salvată, murind înainte de a ajunge la spital.


Anchetatorii l-au reţinut pe bătăuş în jumătate de oră şi l-au dus la Poliţia Capitalei, pentru audieri. Cel mai probabil, acesta va fi cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte. Poliţiştii îl vor prezenta, astăzi, magistraţilor, pentru eliberarea mandatului de arestare preventivă.

Jungla din Bucuresti. Taximetrist ucis in bataie pentru un loc de parcare

StirileProTV.ro

Citește și: