1314 vizualizări 15 apr 2019

„Măi, victore, ca să scriu ca tine, tot fără caracter ai rămas! Mă aşteptam şi eu la puţină recunoştinţă din partea ta! Dar aşa cum nu i-ai fost recunoscător lui Adrian Năstase, care “te-a făcut om mare” cum ar zice Delia, la fel te porţi şi cu Traian Băsescu. Ştii tu, cel la care ai venit să te ia în PDL în 2009, care te-a făcut preşedintele PSD şi la care mă rugai tu să îţi fac lobby, că era cât pe ce să nu te pună prim-ministru, cu toate alegerile pe care le caştigase USL cu tot! E adevărat că nu ai apelat doar la mine, te-a mai ajutat şi securitatea de rit nou, condusă de naş’tu, Maior", a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Fostul ministru al Turismului l-a acuzat pe fostul premier că speră că tot Securitatea să-l scape liber în dosarul contractelor de avocatură semnate cu Turceni şi Rovinari, care, spune Elena Udrea, i-au rotunjit conturile lui Victor Ponta.

„De acord că nu or fi fost probe, de ai fost achitat în fond. Dar nici în cazul meu nu există nicio probă şi totuşi am fost condamnată. Diferenţa e că eu am fost pe lista lui Dumbravă la condamnaţi, tu la achitaţi! Victore, nu Traian Băsescu vrea să distrugă PSD-ul, ci tu, la ordin dat de securitate, că doar de aia te salvează de puşcărie. Şi dacă lui Traian Basescu nu vrei sa îi fii recunoscător pentru ce a facut pentru tine, sau pentru că fără el Corina Creţu, căreia nu am nimic să îi reproşez profesional, nu ar fi fost niciodată comisar european, măcar mie poţi să îmi fii recunoscător!", a mai scris fostul ministru.

Elena Udrea îl ironizează pe Victor Ponta, precizând că acesta nu trebuie să-i fie recunoscător pentru că i-a făcut lobby, pentru că asta ar fi făcut oricum George Maior şi Florian Coldea, ci „pentru că m-am sacrificat şi am acceptat ca Dorin Cocoş să îţi cumpere ţie haine de la Paul&Shark în loc să îmi cumpere mie pantofi.😂".

„Deci victore, eu îţi zic aşa, folosind vorbe cu greutate în politica românească, “ciocu’ mic” când vine vorba de mine! Că de când există iCloud, nu trebuie să fii fin de securist ca să ai arhiva de mesaje.:😎 P.S. Păcat că nu vrei să ramâi europarlamentar, în situaţia deloc probabilă în opinia mea, în care partidul tau ar câştiga măcar un loc în PE. Dacă tot zici că e cursă directă Bruxelles-Costa Rica, eu spun să te mai gandeşti. Nu se ştie când o să ai nevoie.😂", a conchis fostul ministru al Turismului.

Reacţia Elenei Udrea vine după ce fostul premier Victor Ponta, cel care deschide lista Pro România la europarlamentare, l-a criticat dur pe Traian Băsescu, care deschide la rândul său lista PMP la europarlamentare, cât şi pe fostul ministru.

"băsescu reprezintă tot ce este mai urât, mai murdar, mai ticălos în politica românească- a tăiat pensiile şi salariile în timp ce îi proteja pe Udrea şi Blejnar; a fost trimis acasă de 90% din români prin Referendumul din 2012 şi s-a agăţat de scaun ca un nemâncat; a vândut interesele ţării pentru avantaje josnice; a făcut dosare politice împotriva adversarilor ţi a denaturat actul de Justiţie; i-a trimis pe Dragnea şi pe Vâlcov ca să distrugă PSD şi pe baronii pedelişti ca să paraziteze PNL; a minţit, a furat şi a vândut pe oricine! În loc să plătească în faţa românilor pentru tot răul făcut - vrea 5 ani un loc călduţ la Parlamentul European (că acolo whiskey-ul e ieftin şi au zbor direct spre Costa Rica)!", a scris Vitcor Ponta, pe Facebook.

Citește și: