Laura Cojocaru
986 vizualizări 27 feb 2019

Noul frigider era prea mare şi nu încăpea în maşină, dar bihoreanul nu a apelat la un autovehicul special. A găsit o soluţie pentru a nu cheltui în plus. Şi-a aşezat achiziţia voluminoasă pe bancheta din spate, şi a condus cu portierele deschise pe calea Aradului.

Participanţii la trafic au păstrat distanţa pentru a evita un accident, imortalizând momentul: „În această dimineaţă, în Oradea, cu frigiderul pe bancheta din spate şi portierele deschise”, sunt cuvintele care au însoţit imaginile postate pe Internet.

Unii utilizatotori s-au amuzat de întâmplarea petrecută în trafic, alţii au criticat-o, în timp ce alţii au empatizat cu şoferul descurcăreţ.

„Românii au talent nu glumă”. „A economisit şi timp şi bănuţi”, „Am trăit s-o vedem şi pe-asta. „Urmează să bage cai şi vaci pe bancheta din spate”, „Trist este faptul că omul nu a beneficiat de transport de la firma sau magazinul de unde şi-a achiziţionat acel frigider. Trist nu este faptul că şi-a luat frigiderul cu maşina personală, a luat-o cu ce a putut. Puţini au cunoştinţe cu maşini mari sau dubiţe să te ajute în cazuri din acestea”, sunt câteva dintre comentariile internauţilor. 

 


 

Citește și: