Ilinca Nazarie
120 vizualizări 1 nov 2019

Potrivit IPJ Botoşani, accidentul a avut loc în comuna Corni, joi seara. Bărbatul de 70 de ani a fost lovit mortal de o maşină, în timp ce se deplasa pe jos, pe marginea drumului.

„Din verificările efectuate până în acest moment s-a stabilit faptul că un bărbat de 37 de ani, în timp ce conducea un autovechiul pe raza localităţii Corni surprinde şi accidentează un bărbat de 70 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă, pe aceeaşi direcţie de mers. În urma impactului, acesta din urmă a decedat", a declarat, pentru MEDIAFAX, Maria Carp, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Potrivit unor surse judiciare, şoferul este adjunct de şef de post.

„S-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă. În continuare se fac cercetări privind această faptă, urmând ca în funcţie de rezultat să se propună o soluţie procedurală. Bărbatul era poliţist în concediu de odihnă şi conducea autoturismul personal. Nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Din primele verificări nu s-a constat încălcarea vreunei reguli de circulaţie de către conducătorul auto. Acestuia nu i-a fost reţinut permisul de conducere”, a mai spus Maria Carp.

 

Citește și: