14950 vizualizări 18 mar 2019

Reclamaţia a fost depusă recent la Poliţie, de o femeie, care a găsit dispozitivul în baie, iar anchetatorii au făcut verificări şi au aflat că acesta fusese amplasat în baie de ginerele reclamantei, bărbatul având suspiciuni că soţia îl înşela.

„O astfel de faptă a fost sesizată la Poliţia Municipiului Brăila, de o femeie în vârstă de 52 de ani, care a găsit un dispozitiv electronic de supraveghere video confecţionat artizanal, montat în apartamentul său, în baie. Cercetările efectuate au scos la iveală faptul că dispozitivul fusese montat de ginerele femeii, care bănuia că soţia sa are o relaţie extraconjugală şi că foloseşte în acest scop respectiva locuinţă. Ceea ce nu a avut în vedere bărbatul, însă, a fost faptul că în acest mod încalcă dreptul la viaţă privată al tuturor locatarilor casei, drept ocrotit şi prin legea penală”, au anunţat reprezentanţii IPJ Brăila.

Conform legii, pentru infracţiunea de violare a vieţii private, bărbatul riscă pedeapsa cu închisoarea de la o lună la 6 luni sau amendă.

 

Citește și: