Florin Jinga
4642 vizualizări 23 apr 2019

Cinci hunedoreni au fost reţinuţi de Poliţie într-un dosar de tâlhărie calificată. Victima lor a fost un localnic din Şoimuş, judeţul Hunedoara, în vârstă de 48 de ani. Bărbatul a fost ademenit cu favoruri sexuale de către o tânără de 22 de ani, scrie Replica HD.

„Din cercetări a rezultat faptul că tânăra i-a făcut părţii vătămate propuneri de natură sexuală, iar după ce acesta a consumat băuturi alcoolice în mai multe localuri din Deva, în drum spre casă, profitând de starea de ebrietate în care se afla victima, tânăra şi alţi doi bărbaţi identificaţi de poliţişti l-au lovit cu pumnii în zona feţei pe bărbatul de 48 de ani, l-au trântit la pământ şi i-au luat din buzunarul interior al gecii portmoneul, în care se aflau 700 de euro, acte de identitate şi un card bancar”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Autorii agresiunii au fost preluaţi cu o maşină de un bărbat şi o femeie, complici ai acestora, reuşind să se ascundă pentru o scurtă perioadă.

În urma percheziţiilor efectuate, cei cinci au fost reţinuţi şi urmează a fi prezentaţi magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale, a informat IPJ Hunedoara.

Citește și: