Administrator
850 vizualizări 16 mar 2019

Aflat în trafic, Brosser a fost sancţionat de poliţiştii din Sibiu, pentru că a staţionat timp de 15 minute la mai puţin de 25 de metri de o trecere de pietoni, informează cotidianul Turnul Sfatului. Brosser a oferit o declaraţie, pentru sursa citată: "Am protestat paşnic, nu am înjurat, nu am instigat, toată lumea din jur protesta împreună cu noi, nu a fost niciun fel de problemă. Până a venit un echipaj de poliţie, care nici măcar nu s-a legitimat, iar ei ne-au spus că trebuie să mergem cu ei la secţie."

Ulterior, Ispectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu a explicat situaţia lui Brosser: "Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 29 de ani, domiciliaţi în Bucureşti, Avrig şi Bungard au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare a 435 de lei şi două puncte de penalizare fiecare după ce, la orele 15:20 şi 15:25, au oprit voluntar autovehiculele pe partea carosabilă în intersecţia sens giratoriu Mihai Viteazul cu Nicolae Iorga."

Protestul desfăşurat vineri, 15 martie, între 15:00 şi 15:15. Este o iniţiativă venită pentru a scoate în evidenţă faptul că în Moldova, încă n-au fost construite autostrăzi. Omul de afaceri Ştefan Mandachi a construit, simbolic, un metru de autostradă.

 

Citește și: