150 vizualizări 15 iul 2009

Un bordel din Berlin a decis să combată efectele crizei economice, dar şi să atragă noi clienţi, oferind o reducere celor care vin pe bicicletă sau cu transportul în comun, informează Reuters.

"Recesiunea a lovit puternic industria noastră", a declarat Thomas Goetz, proprietarul bordelului "Maison d'envie". "Sperăm că astfel vom atrage noi clienţi" a adăugat acesta.

Goetz este convins că noua politică a bordelului are multiple efecte benefice: "Este bine pentru afaceri, este bine pentru mediu, este bine pentru fete".

Clienţii care sosesc pe bicicletă sau care pot dovedi că au folosit mijloacele de transport în comun primesc o reducere de 5 euro din tariful obişnuit de 70 de euro pentru o sesiune de 45 de minute. Se pare că ideea lui Goetz funcţionează şi reducerea atrage noi clienţi. Acesta a spus că unitatea sa are în fiecare zi 3-5 clienţi noi care profită de reducere. Mai mult, traficul şi parcarea maşinilor s-ar fi îmbunătăţit în zona în care este amplasat bordelul.

Germania este una dintre puţinele ţări din lume unde prostituţia se desfăşoară într-un cadru legal. Aproximativ 400.000 de femei practică această meserie cu forme legale, încă din 2002. (V.M.)
 

Citește și: