Silviu Bănilă
40958 vizualizări 19 aug 2019

Un vânător de comori a găsit o cameră GoPro, care conţine ultimele momente din viaţa unui bărbat, care s-a înecat într-o cascadă, în 2017, scrie mirror.co.uk.

Richard Ragland, de 22 de ani, s-a înecat la Forest Falls Recreation Area din Tennessee, SUA şi părinţii lui au sperat mereu că vor găsi camera video cu filmarea care le-ar putea aduce un strop de alinare.

Vloggerul Rich Aloha a găsit camera acoperită de praf şi a reuşit să o recupereze, chiar dacă era aproape „invizibilă”.

Rangerii parcului în care a murit Richard le-au spus părinţilor îndureraţi, Robin şi Gary McCrear, că vor primi un stick de memorie, care conţine o filmare cu fiul lor, distrându-se în apă alături de prieteni.

Plicul a venit însă gol şi familia lui Ragland a crezut că stick-ul a fost furat.

Părinţii au fost uimiţi când Aloha a luat legătura cu ei şi le-a spus că a găsit filmul respectiv.

„A găsit camera GoPro a lui Richard”, a declarat McCrear.

„Cred că Dumnezeu m-a ghidat spre această cameră GoPro, deoarece nu văzusem decât un şurub şi restul era acoperit cu noroi. Sunt fericit că am găsit-o, încerc să fac un lucru corect, să o înapoiez proprietarilor de drept”, a spus Aloha.

Aloha a descoperit că SD card-ul era în camera GoPro şi totul funcţiona corespunzător.

„Dumnezeule, văd că este chiar bărbatul acela”, a exclamat tânărul.

Vloggerul a găsit familia lui Ragland pe internet şi a dat telefoane, pentru a returna camera.

Părinţii au declarat că vor încerca să urmărească filmul dureros cu ultimele momente din viaţa fiului lor şi îi sunt recunoscători lui Aloha.

„Până acum l-am văzut pe Rich fiind el însuşi, trăindu-şi viaţa la maxim”, a declarat tatăl tânărului mort, după ce a urmărit o parte din filmarea respectivă.

Foto: Capturi YouTube.com

Citește și: