Vasile Magradean
2035 vizualizări 13 apr 2019

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Gheorghiţă Bogdan, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii fac cercetări pentru identificarea agresorilor.

„Poliţia a fost sesizată vineri seară despre un bărbat de 39 de ani care a fost agresat în Bârlad de persoane necunoscute, din câte se pare în apropierea locuinţei acestuia. S-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Se fac cercetări pentru identificarea agresorilor”, a spus Bogdan.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal „Elena Beldiman” Bârlad, Angelica Gramaticu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul agresat a fost operat şi este internat pe secţia de Ortopedie.

„Pacientul se află în stare stabilă, după intervenţia chirugicală de vineri seară în urma unei fracturi deschisă la gamba dreaptă. De asemenea, prezenta policontuzii rezultate din agresiune -plagă contuză occipitală, traumatism toraco-abdominal sever”, a spus Gramaticu.

Surse judiciare au declarat că bărbatul bătut crunt este Marian Rădoi, antrenor în cadrul unui club de arte marţiale din Bârlad. Acesta a fost bătut de mai multe persoane care l-au lovit cu pumnii şi picioarele, dar au folosit şi o rangă. „Au fost mai mulţi agresori, pentru că victima este antrenor de arte marţiale. Au folosit o rangă pentru a-l pune la pământ”, au spus sursele citate.

Presa locală scrie că Marian Rădoi a fost bătut de interlopi.

foto: Facebook

Citește și: