Murariu, însă, n-a rezistat decât 24 de ore în libertate. A fost prins beat şi fără permis la volanul unei maşini şi a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore.

Vasile Murariu a fost eliberat din Penitenciarul Iaşi, unde executa o pedeapsă de şase ani şi nouă luni de închisoare pentru vătămare corporală. În trecut, el a mai fost condamnat pentru furt calificat şi tâlhărie, informează Adevărul.

După ce s-a întors în localitatea de domiciliu, a băut împreună cu fratele său şi s-a urcat fără permis la volanul unui BMW, pe care l-a condus pe uliţele din Zamostea. Alertaţi prin 112, poliţiştii suceveni au început să patruleze pe străzile din comună şi au văzut că fraţii Vasile – Ionuţ Murariu şi Florin Murariu consumă băuturi alcoolice pe terasa unui bar, iar în faţa localului e parcat un BMW.

Poliţiştii au organizat o pândă, iar după câteva zeci de minute, Vasile – Ionuţ Murariu s-a urcat la volanul BMW-ului şi l-a condus până în apropierea pieţei din Zamostea. În momentul în care a observat că este urmărit de agenţi, acesta a abandonat vehiculul, a intrat în curtea unui cetăţean, a sărit un gard, după care a rupt-o la fugă pe câmpurile din zonă.

A fost prins în scurt timp de poliţişti, fiind încătuşat. Cu ocazia verificărilor făcute în bazele de date, poliţiştii au stabilit că acesta nu are permis de conducere. El a fost dus ulterior la spital, unde a refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

FOTO: Adevarul.ro

Citește și: