129 vizualizări 12 mar 2019

Luni seară, poliţiştii Secţiei 11 au fost sesizaţi referitor la un incendiu izbucnit într-un apartament aflat în strada Râmnicu Sărat. La faţa locului au ajuns mai mulţi agenţi de siguranţă publică şi un echipaj SMURD, care au reuşit să pătrundă în apartament şi au găsit în interior două persoane, soţ şi soţie, de 67 şi respectiv 62 de ani, femeia fiind decedată.

Deoarece bărbatul era agresiv, poliţiştii l-au imobilizat şi l-au dus la secţie.

În urmă efectuării necropsiei, s-a concluzionat ca moartea femeii de 62 de ani a fost violentă.

"Cercetările sunt continuate pe Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor asupra unui membru al familiei şi distrugere prin incendiere. Bărbatul de 67 de ani a fost reţinut şi urmează a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă", precizează Poliţia Capitalei.

Surse din Poliţie au precizat că bărbatul este fost poliţist şi ieşise la pensie cu mai mulţi ani în urmă, cei doi aflându-se în procedură de divorţ. Femeia avea şi un ordin de restricţie contra bărbatului, dar durata acestuia expirase, potrivit sursei citate.

foto: Gândul

Citește și: