90 vizualizări 14 ian 2020

Un bărbat de 26 de ani, din Frătăuţii Vechi, a mers la barul din sat şi şi-a pus geaca pe spătarul unui scaun. Gestul a fost rapid văzut de un tânăr de 18 ani, care i-a furat portofelul, în care se aflau 400 de euro şi 630 de lei, dar şi un bilet câştigător la o casă de pariuri sportive.

Păgubitul nu a mers imediat la poliţie, crezând că băieţii din bar i-au jucat o farsă, însă a doua zi, văzând că nu are acte şi nici bani, a mers şi a sesizat furtul.

Oamenii legii a început cercetările, însă hoţul avea puţine şanse să fie găsit, întrucât barul din comună nu are camere de supraveghere.

Unul dintre poliţiştii care au participat la cercetare a spus, atunci, că poate hoţul a mers să încaseze premiul de pe biletul câştigător.

La casa de pariuri sportive din Suceava s-a dovedit că aceasta a fost pista care a rezolvat cazul. Pe camerele de supraveghere s-a văzut figura bărbatului, care încasase cecul de 666 de lei folosind propria carte de identitate.

În faţa evidenţei, tânărul de 18 ani a recunoscut, în 10 ianuarie, furtul şi a spus că a fost şi la o casă de schimb valutar, unde a schimbat valuta în lei, iar toţi banii i-a pus sub o pungă şi i-a ascuns pe stadionul din sat.

Acesta i-a condus pe poliţişti la banca antrenorului principal al echipei de fotbal, unde, într-adevăr, sub banchetă, era ascunsă suma de aproape 3.000 de lei, care i-a fost restituită celui păgubit.

Poliţiştii fac cercetări pentru furt în acest caz.

 

Citește și: