Laura Petrescu
7935 vizualizări 23 iul 2018

Poliţiştii din Moreni au avut surpriza anului în această dimineaţă, când un hoţ a venit să se autodenunţe că a spart o casă. Bărbatul a povestit că ţinuse sub observaţie o casuţă de pe strada Horia din Ploieşti timp de mai multe zile, după ce remarcase cutia poştală plină de scrisori şi pliante publicitare. Convins că locatarii lipseau, în noaptea de duminică spre luni, individul s-a strecurat în casă şi a început să cotrobăie după bunuri de valoare. Remarcase un miros greu, dar şi-a imaginat că proprietarii lipseau de mai multe zile, iar locuinţa nu a fost aerisită

Când a ajuns în dormitor, s-a împiedicat de o mogâldeaţă ghemuită lângă pat. Cu greu a reuşit să distingă, la lumina laternei că este cadavrul unui câine. Oripilat, l-a ocolit şi s-a aşezat pe pat, dar a rămas înlemnit când a realizat că sub cearşafuri MAI ERA UN CADAVRU, de această dată al unei femei. Şocat, hoţul a părăsit în grabă casa şi s-a întors acasă, la Moreni. N-a putut să doarmă până în zori, când s-a dus glonţ la Poliţie şi a povestit macabra păţanie. Poliţiştii şi-au sunat colegii din Ploieşti, care au confirmat, ceva mai târziu, că hoţul spunea adevărul.

Pentru a intra în casă, poliţiştii ploieşteni au avut nevoie de intervenţia pompierilor, care au deschis uşa.

”A fost găsită o femeie decedată de aproximativ 12 luni,” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae. ”A fost găsit şi câinele lângă persoana decedată, şi el mort.”

Vecinii femeii în vârstă de 41 de ani, care a fost găsită moartă în locuinţa de pe strada Horia din Ploieşti, au declarat că nu o mai văzuseră de mult timp, însă cu toate că ştiau că e bolnavă, nu au intrat la bănuieli că s-ar fi putut întâmpla ceva rău. 

IPJ Prahova a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar binevoitorului hoţ din Moreni i-a fost întocmit un dosar penal pentru tentativă de furt.

 

Citește și: