Demnitarul a solicitat ajutor din partea vicepremierului Gabriel Oprea, spunând că viaţa îi este pusă în pericol. Serviciile speciale, Poliţia şi DIICOT au fost informate despre acest caz. Agrigoroaei este terorizat de trei săptămâni de către un interlop în vârstă de 19 ani, pe nume Vandam Constantin, membru al familiei ţigăneşti Tănase.

Tânărul a săpat zilele trecute o groapă în curtea senatorului Ionel Agrigoroaei, despre care i-a spus acestuia că îi va fi mormânt. Acelaşi individ i-a spus soţiei senatorului că „este păcat că trebuie să moară atât de tânără”. Vandam Constantin a devenit proprietar pe un corp de clădire al vilei în care locuieşte Agrigoroaei în urmă cu câteva luni, modul de dobândire fiind bizar.

Din cauza unui credit neplătit, executorii judecătoreşti au scos la licitaţie corpul C1 al imobilului de pe strada Scăricica nr.2, situat la circa 300 de metri de Bojdeuca lui Ion Creangă. A fost scos la licitaţie doar acel corp, deoarece doar el fusese pus gaj în momentul în care Ionel Agrigoroaei a luat împrumutul. După finalizarea procedurilor de executare, Vandam Constantin s-a mutat în partea sa de casă, separată de un zid de restul imobilului, în care continuă să locuiască Ionel Agrigoroaei şi familia sa. Tânărul interlop a plătit 37.000 de euro şi a intrat în posesia corpului respectiv de clădire.

foto: amosnews.ro

“În ultimele săptămâni am fost ameninţat cu moartea sau mi s-a spus că voi rămâne paralizat de cel puţin 30 de ori. Modul în care această persoană pune problema în discuţiile pe care le are cu mine, invocând des chestiuni politice, mă face să cred că cineva o incită să facă aceste fapte ilegale, urmărind probabil un interes”, a precizat Ionel Agrigoroaei. Vandam Constantin a postat pe Facebook ameninţări la adresa senatorului, precum: „Orice început are şi un sfârşit, dar pentru unii oameni sfârşitul o să fie tragic”. 

Citește și: