Firuta Flutur
Tibi Bujdei - Mediafax
3728 vizualizări 3 aug 2016

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava, Doina Motan Ganea, bărbatul, în vârstă de 32 de ani, din comuna Marginea, fusese adus la SJU Suceava încătuşat cu ambulanţa de la Rădăuţi întrucât fusese agitat la investigaţiile făcute la spitalul din acest municipiu.

Pacientul, care a fost descătuşat în UPU Suceava, a avut un comportament normal şi a fost investigat la computer tomograf la Laboratorul de radiologie şi imagistică medicală din SJU Suceava pentru a se confirma situaţia la nivel cerebral.

Motan Ganea a spus că nu a fost identificată nicio leziune, iar diagnosticul a fost de traumatism cranio-facial. Ea a mai declarat că după investigaţie, pacientul care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a devenit agresiv şi a luat un cadru metalic cu care a lovit şi spart geamul de protecţie dintre computerul tomograf şi consolă, dar a lovit şi computerul tomograf.

Bărbatul a fost imobilizat apoi de personalul din spital şi a fost internat în secţia de pshiatrie a SJU Suceava.

În acest caz a fost chemată poliţia care a deschis un dosar penal, iar unitatea spitalicească suceveană urmează să se constituie parte civilă pentru avarierea aparaturii, urmând ca suma să fie stabilită de firma care
asigură service-ul aparatului.

Până la repunerea în funcţiune a aparaturii avariate, investigaţiile urmează să fie efectuate la computerul tomograf din UPU Suceava.

Citește și: