Andreea Tobias
Kiss Edit
293 vizualizări 23 oct 2013

Un parc de aventură a fost amenajat în pădurea din Şugaş Băi, în apropiere de municipiul Sfântu Gheorghe, investiţia făcând parte dintr-un proiect amplu care vizează dezvoltarea staţiunii, în valoare de 6,2 milioane lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Primăria Sfântu Gheorghe, au fost finalizate lucrările de amenajare a unui parc de aventură în pădurea de la Şugaş Băi.

Sâmbătă, în intervalul orar 11.00 - 17.00, copii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 10 ani vor avea posibilitatea să încerce gratuit obiectivele noului parc de aventură.

Conform sursei citate, parcul de aventură are aproximativ zece elemente cu diferite grade de dificultate.

La Şugaş Băi a fost inaugurat recent şi un perete artificial de escaladă, care are 12 metri înălţime şi 9 metri lăţime, cu 16 trasee şi cu peste 450 de elemente de sprijin, iar în luna septembrie a fost dat în folosinţă un teren de tenis cu gazon sintetic.

Aceste investiţii sunt făcute în cadrul unui proiect privind dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii de agrement în staţiunea Şugaş Băi, în valoare de 6,2 milioane de lei, acesta fiind finanţat prin Programul Operaţional Regional.

Printre obiectivele acestui proiect se regăsesc şi construirea unui teren de mini golf, a unuia pentru sporturi extreme şi reabilitarea bazinului de apă minerală.

Staţiunea Şugaş Băi este situată la opt kilometri distanţă de Sfântu Gheorghe.

Citește și: