Gandul.info
Ilinca Nazarie
321 vizualizări 7 iul 2017

Asupra bărbatului imobilizat de poliţistul aflat în timpul liber oamenii legii au găsit şi plicuri cu substanţe vegetale ce păreau a fi drog, fiind deschisă o anchetă în acest caz. Arma cu care ameninţa s-a dovedit a fi neletală.

“Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 au identificat bărbatul care în prezent este cercetat sub aspectul săvâşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, tulburarea liniştii publice şi, de asemenea, în urma controlului corporal efectuat asupra sa au fost găsite două plicuri cu produse vegetale susceptibile a fi drog”, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, subinsp. Anca Vâjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc joi seară în cartierul ieşean Nicolina. Poliţistul se afla la volan când a văzut că un cetăţean a scos o armă şi a început să îi ameninţe pe cei din jur.

“Am coborât din maşină, l-am imobilizat, l-am deposedat de armă şi am sunat la 112, în sprijinul colegilor. Să fii poliţist înseamnă să fii şi în timpul liber şi să îţi faci datoria când sesizezi un anumit caz, nu doar la serviciu. Nu am avut senzaţia de frică deoarece pregătirea specială pe care o facem ne permite să nu ezităm niciodată”, a explicat poliţistul.

Poliţistul ieşean are 29 de ani şi lucrează în cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale de 6 ani.

Citește și: