966 vizualizări 4 sep 2015

Potrivit reprezentanţilor Parchetului Tribunalului Dâmboviţa, care instrumentează acest caz, poliţistul local din Răcari a cunoscut-o pe fata de 13 ani în luna august a anului trecut, pe o reţea de socializare. După ce au corespondat o perioadă pe internet, cei doi s-au întâlnit şi au început o relaţie.

Ulterior, părinţii fetei au aflat că aceasta se întâlnea cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea, cu care a întreţinut şi relaţii sexuale, oamenii reclamându-l pe poliţistul local.

Iniţial, cazul a fost deschis la Parchetul Judecătoriei Răcari, ulterior dosarul fiind preluat de procurorii Parchetului Tribunalului Dâmboviţa.

Poliţistul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru act sexual cu o minoră.

Surse apropiate familiei agentului spun că bărbatul este căsătorit şi are copii.

Tot în judeţul Dâmboviţa, un bărbat de 40 de ani a fost reţinut, vineri, după ce a obligat o tânără de 23 de ani să întreţină raporturi sexuale cu el, folosind violenţa.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, în cursul serii de joi bărbatul, care este din localitatea Bucşani, în timp ce se afla în localitatea Crevedia, a obligat-o pe tânără să întreţină raporturi sexuale cu el. Agresiunea a avut loc pe marginea unui drum din localitate, într-un şanţ.

Bărbatul urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru viol.

Citește și: