Mircea Olteanu
3424 vizualizări 14 dec 2018

Bărbatul de 47 de ani a scos un cuţit cu care a început să ameninţe pasagerii, strigând că are ”ceva” în geantă, informează nltimes.nl.

Angajata unui magazin din zonă descrie panica din zonă, mai ales când au intervenit trupele speciale: ”Am văzut un militar din trupele speciale târăndu-se la pământ, cu arma în mână. Ni s-a spus că ar fi mai bine să evacuăm magazinul.”

În videoclipul apărut pe internet se poate vedea cum bărbatul este imobilizat de forţele de ordine. 

 

Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului petrecut joi seară, a precizat Joanna Helmonds, purtător de cuvânt a Poliţiei militare din Olanda, care transmite că incidentul nu pare a fi de natură teroristă.

Bărbatul a fost reţinut într-o zonă publică, cu magazine şi restaurante, potrivit unui mesaj postat pe contul de Twitter al aeroportului,

Potrivit postului Nederlandse Omroep Stichting, individul este de naţionalitate română, are 47 de ani şi locuieşte la Haga.

Întreaga zonă a fost evacuată, iar circulaţia trenului care face legătura între aeroport şi oraş a fost întreruptă timp de câteva ore. Poliţiştii au adus şi un câine specializat în găsirea substanţelor explozive, care a mirosit geanta bărbatului, însă nu a găsit nimic.

Foto: Captură

Citește și: