Florin Jinga
4836 vizualizări 17 apr 2019

Cristian Miculaiciuc se număra printre miile de şoferi blocaţi pe autostradă, în dimineaţa zilei de 3 aprilie. Ambuteiajul a avut loc din cauza unui grav accident rutier, scrie Birmingham Mail.

Românul aştepta deja de o oră să se elibereze traficul, când a fost sunat de poliţişti. Oamenii legii i-au spus că iubita lui, Sorina Gheorghe, 24 de ani, a murit în accidentul de pe autostradă, după ce o maşină de teren a intrat în autoturismul în care se afla tânăra.

Sorina era în drum spre serviciu, în oraşul Aston, când a avut loc accidentul, în jurul orei 05:40 dimineaţa. Martorii şi un paramedic aflat în timpul liber s-au grăbit să îi acorde primul ajutor, dar tânăra a fost declarată decedată la faţa locului.

Cei doi bărbaţi aflaţi în maşina de teren care a intrat în autoturismul tinerei au scăpat fără nevătămaţi. Circulaţia pe autostradă a fost blocată mai bine de 6 ore.

Cristian Miculaiciuc a povestit pentru Birmingham Live că nu ştia că iubita sa murise în accidentul care bloca traficul: „Eu am ajuns pe autostrada M5 în jur de ora 9, făceam livrări în direcţia aceea, dar accidentul avusese loc pe la 05:40. Am aflat că ea a murit în incident abia după o oră de aşteptat în maşină, pe şosea. Poliţia m-a sunat pe mine şi a sunat-o şi pe mama ei. Se îndrepta spre muncă. Sorina era o persoană foarte iubitoare şi drăguţă cu toată lumea şi muncea din greu. Avea întotdeauna o atitudine pozitivă şi făcea totul ca noi să fim mai fericiţi în prezenţa ei”.

Cei doi se cunoscuseră în Marea Britanie şi erau împreună de 3 ani.

Poliţiştii britanici au deschis acum o anchetă pentru a afla cine este responsabil pentru accidentul tragic.

Foto: Sorina Gheorghe/ Facebook

Citește și: