6547 vizualizări 19 sep 2017

Şoferul din Timişoara, în vârstă de 26 de ani, a fost amendat de poliţiştii locali cu 435 lei, dar şi de către cei de la Secţia 1 Poliţie cu 1.800 lei, după ce a transmis în direct pe Facebook, marţi, cum circulă cu maşina în zona pietonală a oraşului şi înjură trecătorii.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi seara, de Poliţia Locală Timişoara, şoferul maşinii a fost identificat în urma vizionării imaginilor de pe camerele video, fiind amendat cu 435 lei pentru pătrunderea pe străzi cu acces interzis.

"Poliţiştii locali l-au identificat, în urma investigaţiilor proprii şi a imaginilor de pe camerelor video, pe conducătorul autovehiculului care s-a filmat, împreună cu un prieten, circulând cu autoturismul marca BMW prin zona centrală restricţionată, respectiv pe străzile E. Caruso, Gen. Praporgescu, Piaţa Libertăţii, ieşind ulterior pe liniile de tramvai către Piaţa 700. Cel în cauză, pe nume M. Ş., de 26 de ani, cu domiciliul în Timişoara, a recunoscut că a condus autovehiculul cu numere străine, motiv pentru care a fost sancţionat conform OUG 195/2002, cu amenda maximă prevăzută de Codul Rutier pentru pătrunderea pe străzi cu accesul interzis, respectiv 435 lei şi două puncte penalizare la permis", arată Poliţia Locală Timişoara.

De asemenea, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş au declarat că tânărul de 26 de ani a fost identificat şi de către poliţiştii de la Secţia 1, fiind amendat cu 1.600 lei pentru nerespectarea legislaţiei rutiere şi cu 200 lei pentru injurii.

Citește și: