Adriana Mit
1404 vizualizări 6 mar 2018

Incidentul a avut loc, marţi, într-un tramvai care circula pe linia 9, în apropierea Gării de Nord din Timişoara. Purtătorul de cuvânt al Societăţii de Transport Public Timişoara, Diana Pleşa, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că între victimă, o femeie de 46 de ani, şi agresor, un tânăr de 21 de ani, a avut loc o altercaţie.

“Este vorba despre un cuplu care a avut o altercaţie în tramvaiul 9, iar bărbatul a înjunghiat-o pe femeie. A fost chemată poliţia de către călători. Tramvaiul a staţionat în staţia din Gara de Nord până a venit poliţia, apoi a fost retras în depozit pentru igienizare”, a afirmat Diana Pleşa.

Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal Timişoara pentru îngrijiri medicale, având o rană în zona coapsei, iar agresorul a fost dus la audieri de către poliţişti.

“În cursul zilei, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie de 46 ani ar fi fost înjunghiată în zona coapsei de către un tânăr de 21 de ani într-un tramvai, pe raza municipiului Timişoara. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor comiterii faptei”, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Ionuţ Sîrbu.

FOTO: Banatul Azi

Citește și: