73 vizualizări 1 nov 2019

Potrivit DRDP Constanţa, deşi drumul era uscat, TIR-ul a fost scăpat de sub control, s-a răsturnat şi a luat foc. Totodată, TIR-ul a distrus parapetele pe o distanţă de aproximativ 25 de metri.

Şoferul rănit a fost dus cu ambulanţa la spital.

La faţa locului sunt echipaje ale pompierilor care acţionează pentru stingerea incendiului, ale poliţiei care face măsurători pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului, precum si ale Secţiei Autostrăzi a D.R.D.P. Constanţa pentru curăţarea părţii carosabile.

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe banda 2.

Cei care au intervenit la stingerea focului spun că în TIR erau alimente congelate.

Conform reprezentanţilor ISU Constanţa, cauza probabilă a incendiului a fost un scurt circuit în urma coliziunii.

„Zece pompieri cu 2 autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD B pentru lichidarea incendiului izbucnit la un TIR, în urma unui accident rutier produs la ieşire de pe autostrada A2 spre autostrada A4. Ajunşi la locul intervenţiei, incendiul se manifesta generalizat la întreg mijlocul de transport. (...) În urma accidentului a rezultat o victimă care a fost transportată la spital cu multiple traumatisme, conştientă, colaborantă. Incendiul a fost lichidat după aproximativ 4 ore, cauza probabilă fiind un scurt circuit în urma coliziunii”, au anunţat reprezentanţii ISU Constanţa.

TIR-ul a ars în proporţie de 90%, iar încărcătura a fost distrusă în proporţie de 100%.

 

Citește și: