Laura Cojocaru
2453 vizualizări 2 aug 2019

Alexandru Cumpănaşu a relatat pe Facebook că vineri a observat femei care făceau autostopul exact în locul din care Alexandra a fost răpită:  

„Am petrecut clipe groaznice si cumplit de dureroase alături de familie la Dobrosloveni. În timp ce mergeam spre casa părintească am observat alte femei care stăteau în acelaşi loc la ocazie după întreaga tragedie a Alexandrei... Şi acum încerc sa inteleg acest lucru incredibil!”, a relatat Cumpănaşu. 

Alexandru Cumpănaşu cere primarului comunei Dobrosloveni să pună la dispoziţie autobuze pentru tinerele care fac autostopul: „Poate primarul pune totuşi nişte curse la dispoziţia acestor "ţinte" sigure ale infractorilor!”

De asemenea, unchiul Alexandrei a vorbit şi despre sondajul online în care oamenii sunt întrebaţi dacă l-ar vota ca preşedinte. Cumpănaşu a menţionat că este vorba despre o campanie de denigrare:

„Nu există nimic mai infect, ordinar şi jignitor decât o asemenea propagandă de denigrare. NU. NU VOI CANDIDA. Oameni ticaloşi ce sunteţi!! Pur şi simplu până acum nu am avut timp să răspund unei asemenea abjecţii. Înca stau şi mă întreb de ce ar face cineva aşa ceva? Eu nu ştiu dacă nepoata mea este moartă sau vie, securitatea familiei mele este în pericol şi un sistem bolnav se ţine de calcule şi scenarii MACABRE. Vreau însa să vă mulţumesc tuturor celor care aţi fost si sunteţi alături de mine în acest demers de destructurare a unui sistem MAFIOT care a cuprins întreaga ţară şi căruia i-a căzut victimă nepoata mea şi mii de alte copile”, a declarat Alexandru Cumpănaşu.

 

Citește și: