14175 vizualizări 24 nov 2017

Fostul patron al FC Braşov era căutat de joi după-amiază pentru a fi dus în arestul poliţiei Braşov, după ce Curtea de Apel a dat o sentinţă de doi ani de închisoare cu executare, pentru infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.

Ioan Neculaie a fost căutat, joi, de poliţişti, pentru a fi condus în arestul Poliţiei, dar omul de afaceri a fost de negăsit.

Poliţiştii de la investigaţii criminale din Giurgiu l-au găsit, în noaptea de joi spre vineri, încercând să treacă graniţa.

Fostul finanţator al lui FC Braşov a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare, după ce a fost găsit vinovat pentru nerespectarea regimului armelor şi minuţiilor.

Ioan Neculaie va fi închis pentru că, în timp ce se afla la vânătoare, a tras câteva focuri de armă spre cauciurile maşinii sale, nervos pe şoferul său.

Pe lângă sentinţa de doi ani, Ioan Neculaie este obligat să achite şi suma de 3000 de lei, cheltuieli de judecată.

Ioan Neculaie deţine fabrica de autocamionae Roman S.A. În urmă cu doi ani a renunţat la echipa de fotbal FC Braşov, pe care o finanţa din 1999. În 2010, averea lui Ioan Neculaie era estimată la suma de 80-82 milioane de euro.

 

Citește și: