Andrei Dumitrescu - Mediafax
505 vizualizări 29 mai 2013

Bărbaţii aflaţi în maşina asupra căreia poliţiştii Secţiei 6 din Bucureşti au tras focuri de armă miercuri după-amiază sunt suspectaţi de furturi din autoturisme, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie, potrivit cărora unul dintre cei urmăriţi ar fi fost rănit.

Suspecţii de furt, doi la număr, au fugit de oamenii legii cu o maşină Audi, însă au fost urmăriţi de o maşină a Poliţiei din care, pe strada Dimitrie Pompeiu, agenţii Secţiei 6 au deschis focul.

Potrivit surselor citate, poliţiştii au tras şapte focuri în direcţia maşinii urmărite, iar unul dintre cei doi suspecţi ar fi fost rănit.

În timpul urmăririi, s-ar fi produs şi o tamponare între cele două maşini, după ce vehiculul Poliţiei reuşise să-l ajungă pe cel urmărit.

În cele din urmă, suspecţii de furt au reuşit să scape, astfel că Poliţia a organizat filtre în toată Capitala, pentru prinderea lor.

De asemenea, poliţiştii fac verificări la spitalele bucureştene, în căutarea bărbatului despre care se presupune că a fost rănit în urma focurilor de armă, conform aceloraşi surse.

Citește și: