Gandul.info
Laura Petrescu
10991 vizualizări 12 iul 2018

Surse judiciare au declarat corespondentului Mediafax, că o serie de percheziţii au fost făcute joi în Prahova şi Bucureşti, într-un dosar de trafic de droguri.

Au fost aduse la audieri, la sediul DIICOT Ploieşti, mai multe persoane cunoscute din showbiz, printre printre care creatorul de modă Răzvan Ciobanu, şi Raluca Bădulescu şi Oreste Teodorescu.

Răzvan Ciobanu şi Raluca Bădulescu au fost văzuţi pe scările din faţa DIICOT Ploieşti, dar au refuzat să dea declaraţii.

Sursele citate au precizat că vedetele ar fi fost aduse în calitate de martor, locuinţele acestora nefiind percheziţionate.

A doua zi, Răzvan Ciobanu a ţinut transmită pe Facebook că ar fi învăţat din greşelile trecutului şi nu ar avea de-a a face cu drogurile.

”Pentru a nu sta în fiecare secundă la telefon, am să clarific aici: sunt suspect că aş deţine droguri de risc pentru consum propriu, fără drept,” scrie Ciobanu în mesajul său. ”Droguri pe care le-aş fi procurat de la nişte oameni pe care nu i-am întâlnit, cu care nu am vorbit şi pe care nu i-am cunoscut VREODATĂ în această viaţă. Cam atât am de spus, îmi voi exercita dreptul de a mă apăra. Şi sunt genul de om care învaţă din greşelile trecutului.”

Trei persoane au fost reţinute în urma audierilor de la DIICOT Ploieşti, dar nu sunt persoane publice, au declarat pentru corespondentul Mediafax, surse judiciare şi sunt acuzate de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

 

Citește și: