Ilinca Nazarie
1923 vizualizări 6 nov 2019

Bărbatul de 33 de ani din Suceava s-a prezentat la Poliţie şi le-a spus poliţiştilor că el este şoferul care a depăşit pe linie continuă, în curbă, pe DN 17.

Bărbatul a spus că a fost plecat din ţară şi că în momentul în care a văzut că imaginile cu depăşirea lui au ajuns pe Internet a mers la Poliţie pentru a-şi recunoaşte fapta.

Cu toate că atunci când imaginile au ajuns publice, poliţiştii din Suceava spuneau că nu pot interveni, ei au făcut verificări şi au identificat proprietarul maşinii.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, spune că proprietarul maşinii este un bărbat de 59 de ani, dar autoturismul a fost condus efectiv de un tânăr de 33 de ani, care s-a prezentat la sediul Serviciului Rutier Suceava, unde a recunoscut abaterea.

Şoferul a fost amendat şi i s-a suspendat permisul de conducere pentru 60 de zile.

După ce s-a predat, le-a spus poliţiştilor că atunci când a fost filmat se enervase în trafic.

Şoferul fusese filmat încercând în repetate rânduri să depăşească un camion, inclusiv într-o curbă strânsă. Când un şofer i-a atras atenţia, prin staţie, că l-a filmat, şoferul a răspuns: „Mi se fâlfâie de fimarea ta”.

Discuţia a continuat apoi într-un limbaj agresiv, iar la un moment dat şoferul a spus: „Îl omoram pe ăla, care-i problema? Am asigurare la maşină”.

Citește și: