Departamentul Social - Mediafax
758 vizualizări 16 feb 2019

Autorul ameninţării cu bombă de vineri seara, de la postul de televiziune România TV, din Bucureşti, este Ioan Alexandru Tătar, care a fost angajat în cadrul Radio Timişoara, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Bărbatul în vârstă de 66 de ani este din Timişoara, iar vineri seara a fost audiat la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş.

„Bărbatul a fost audiat de către colegii mei, nu a fost reţinut. A fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare”, a arătat, sâmbătă, IPJ Timiş.

foto: dcnews.ro

"Nu ştiu absolut nimic. Sunt nemulţumirile mele, am scris pe Facebook. Nu am trimis niciun e-mail. Nu puteau să mă cheme la poliţie luni, la ora cutare, trebuie să mă ia seara vineri, din aşternut, că dormeam, eram în pat deja", a declarat bărbatul acuzat.

foto: dcnews.ro

Mesajele sale de pe Facebook fac însă dovada unei adevărate furii: "Chiar nu se găseşte un ,,Salvatore della patria,,care să-i trimită o ,,dedicaţie,, de câteva gloanţe jegului asta nenorocit care LA VEDERE îşi bate joc de Romania şi ruinează o ţară întreagă????Fiecare răsuflare a acestui ţăranii căcăcios de Teleorman este o ofensă şi o batjocură la adresa României!!!, scrie Ioan Alexandru Tătar pe Facebook.

Membrii redacţiei România Tv au primit, vineri seară, un email de ameninţare în care scria „Veţi sări în aer”, potrivit purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea.

Potrivit sursei citate, reprezentanţii televiziunii au sunat la 112, iar două echipaje de la Brigada Antitero şi poliţia au verificat zona.

În platou se afla ministrul Apărării, Gabriel Leş.

 

Citește și: