Sorin Bogdan
14213 vizualizări 13 iun 2018

Filmuleţul a fost realizat de un reprezentant al firmei Buchetino, care livrează buchete de flori la comandă şi îl postase pe pagina de Facebook. Ulterior, a fost şters, dar nu înainte de a fi salvat de alţi utilizatori şi postat pe paginile lor. 

Camelia Tabacu l-a comentat pe pagina sa de socializare, care cuprinde mai multe mesaje critice la adresa primarului general al Capitalei Gabriela Firea.

”Lamuritor filmul realizat de Buchetino în culisele Arenei Naţionale, înainte de momentul veninului,” scrie Camelia Tabacu în comentariul său.”Da, frate, despre “Primarul General al României” e totul. Ea era vedeta evenimentului. Ea dirijează, ea organizează, ea vorbeşte cel mai tare, ea îi spune Simonei până şi cum să pozeze cu copiii afaceriştilor de curte, băgati pe uşa din dos (in cazul de fata Olga Gudynn, mare proprietăreasă de Pipera-Voluntari de grădiniţe şi şcoli private unde îşi duc parveniţii urmaşii să înveţe, pe bani mulţi, mai puţin ca la şcolile de stat).

PS Sursa film: Buchetino. L-am descarcat de pe pg lor pentru ca am asa un feeling ca va fi sters curand de acolo.

LE: Exact cum banuiam - filmul a fost sters de pe pagina Buchetino! Pentru ca in afara de Simona, tot ce se intampla in camera aia frizeaza grotescul si dezvaluie un mod de actiune specific mafiei pesediste, care porneste de la pile si trafic de influenta (cum se vede si in video) si ajunge la afaceri complexe pe bani de la bugetul de stat.”

În imagini se poate observa discuţia relaxată din culisele Arenei Naţionale, unde Ilie Năstase tocmai termină de povestit cum a fost oprit de Poliţie când i-au luat carnetul, spre amuzamentul lui deputatului PSD Florin Iordache, al primarului de Voluntari Florentin Pandele şi al soţiei sale, Gabriela Firea. Câteva minute mai târziu, a început ceremonia în care Simona Halep şi-a prezentat trofeul câştigat la Roland Garros, iar miile de români din tribune au huiduit-o pe Gabriela Firea, considerând că nu are de ce să fie prezentă pe scenă, lângă celebra sportivă.

 

 

Citește și: