557 vizualizări 8 iul 2010

Elena Udrea a mers joi seara în comuna băcăuană Săuceşti, gravafectată de inundaţii, aducând cu ea ajutoare pentru sinistraţi:ciocolată şi pantofi negri cu toc. Aflat alături de Udrea, MihaiBanu, deputat PDL de Bacău, a spus despre pantofi că sunt "numaibuni pentru bal".

Ministrul Dezvoltării şi Turismului a ajuns la Săuceşti în jurulorei 19.00. A venit cu mai multe sacoşe pline cu ciocolată, spunândcă a golit o benzinărie, informează Mediafax

Copiilor care i-au ieşit în cale, ministrul Udrea le-a datciocolată. Femeilor din comună le-a împărţit dintr-un camionpantofi negri cu toc, eleganţi. "Avem şi pantofi frumoşi", a spusUdrea.

Una dintre femeile care a primit pantofii a spus că nu are cum săîi folosească şi că ar vrea să îi dea înapoi dacă Udrea îi vaprimi. În cele din urmă, femeia s-a răzgândit şi a spus că va dapantofii unei nepoate.

Aceasta este pentru a doua oară când Elena Udrea merge laSăuceşti.

Locuitorii a patru sate aparţinând comunei Săuceşti au fostevacuaţi, în 1 iulie, după ce apele revărsate ale Siretului auinundat localitatea şi au distrus sau avariat zeci de locuinţe.

Citește și: