595 vizualizări 13 ian 2020

Tânăra care a murit în accidentul din centrul Craiovei este din localitatea Siliştea Crucii, judeţul Dolj, iar duminică seara era împreună cu o altă tânără într-o maşină condusă de un tânăr de 25 de ani din Craiova.
Ambele tinere făceau live pe Facebook în timpul plimbării când şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp de susţinere a reţelei electrice de pe pasajul suprateran din centrul oraşului.

În imaginile postate pe conturile personale ale celor două fete se vede cum aceasta fumează şi dansează în timp ce din boxe răsună o manea. La un moment dat, una dintre ele sare speriată şi strigă către şofer: „Bă, condu ca lumea!”. Imediat, se aude cum maşina se loveşte, iar telefonul scapă din mâna fetei. Înregistrarea rămâne activă după impact, însă nu se mai aude muzica, ci doar gemetele răniţilor şi o voce de femeie care strigă „Ajutor”.

În urma accidentului, cei trei tineri din maşină au fost răniţi. Una dintre fete, pasagera din dreapta, a fost resuscitată minute bune de echipajul SMURD şi a fost dusă la spital, însă după câteva ore a murit.
Şoferul este cercetat penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, anunţă Poliţia Dolj.

O fată care făcea live pe Facebook a murit într-un accident rutier

 

Citește și: