Gandul.info
Clarice DINU
25181 vizualizări 15 dec 2017

UPDATE 12:45: „Femeia a fost descoperită la ora 10:55 în zona Pipera, găsită la suprafaţă. La acest moment se află la audieri pentru a se stabili cauzele, împrejurările în care s-a produs fapta. 

Aşa cum am comunicat, la poliţia metrou s-a prezentat o doamnă care a sesizat că s-a simţit ameninţată de cuvintele adresate de o femeie. Persoana pe care au depistat-o colegii noştri este din Bucureşti şi are 57 de ani. Nu a fost observată datorită semnalmentelor feţei, elementele care au condus la depistarea ei au fost cele de vestimentaţie.

O doamnă a sesizeat, printr-o scrisoare electronică, faptul că ar fi făcut obiectul unei ameninţări, tot verbale. (...) Urmează să stabilească medicii dacă există sau nu probleme de vreun fel. Persoana a simţit o stare de temere, s-a speriat, a apărut şi ceva referitor la copiii ei, cea care adresa mesajul spunea că ar fi decedaţi.

Nu a existat un contact fizic, cuvintele, posibil şi atitudinea au fost ameninţătoare", au transmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei. Din primele informaţii rezultă că cele două femei nu se cunoşteau şi nici nu s-a produs vreun contact fizic violent. 

UPDATE: Incidentul a avut loc în staţia de metrou Unirii 2. În momentul de faţă sunt echipaje de Poliţie în toate staţiile de metrou.

„Avem un suspect reţinut. Nu ştim dacă este vorba despre aceeaşi persoană care a lansat ameninţări, urmează să se stabilească acest lucru. Toate echipajele aflate în teren sunt implicate în rezolvarea acestei situaţii”, a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei, pentru MEDIAFAX.

„În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, la Poliţia Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost ameninţată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej şi cizme negre. Pe braţ purta o haină de culoare neagră", transmite Poliţia Capitalei.

Surse judiciare au declarat că persoana suspectată i-ar fi zis femeii care a depus plângerea: „Nu scapi de mine".

Poliţia a furnizat fotografii cu femeia suspectată de ameninţare.

„Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alăturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist", este apelul anchetatorilor.

 

 

 

Citește și: