Gandul.info
Ionut Jifcu
1285 vizualizări 6 dec 2017

În imaginile video se vede cum două femei o bat pe cea de-a treia, chiar la intrarea în şcoală a elevilor. La scandal care a avut loc marţi după-amiaza au asistat mai mulţi copii, între care unul mic, în cărucior, care plânge zgomotos. Femeile au fost despărţite de doi bărbaţi.

Reprezentanţii Poliţiei Slatina au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că nimeni nu a sesizat incidentul, iar la 112 nu a existat niciun apel, însă oameni legii s-au deplasat la Şcoala „Protopescu” pentru a cerceta faptele.

„Nu avem nicio sesizare. Nu ştim despre vreun incident petrecut în locaţia indicată de dumneavoastră. Vom cerceta faptele de violenţă filmate. Avem deja doi colegi la Şcoala Nr. 2 care verifică situaţia”, a declarat adjunctul Poliţiei Municipiului Slatina, Mihai Mihalache.

Şi la nivelul şcolii a fost deschisă o anchetă, potrivit inspectorului şcolar general Adrian Bărbulete.

„Incidentul nu era cunoscut la şcoală. Urmează ca doamna director să facă cercetări să vadă despre ce este vorba, care au fost împrejurările. Este o anchetă la nivelul şcolii, iar inspectoratul şcolar va fi informat în scris, pentru a şti exact cum stau lucrurile”, a spus Bărbulete.

Citește și: