Nicolae Oprea
Mediafax
122 vizualizări 17 mar 2019

„Luni, vremea va fi deosebit de caldă în toate regiunile, mai ales în cele sudice, centrale şi estice, iar cerul se va înnora treptat în centrul, nordul şi vestul ţării, unde spre seară şi noaptea va ploua. În rest, va fi cer variabil, mai mult senin ziua şi ploi cu totul izolate în a doua parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 26 de grade Celsius, uşor mai scăzute pe litoral”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mirela Polifronie, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Potrivit sursei citate, începând de marţi urmează o răcire faţă de ziua precedentă, iar temperaturile maxime se vor situa între 10 şi 20 de grade, însă în sudul şi sud-estul ţării vom avea în continuare o vreme deosebit de caldă.

Miercuri şi joi, vremea va fi normală din punct de vedere termic, cu temperaturi maxime de 14 grade.

„În Capitală, luni va fi o vreme deosebit de caldă, iar temperatura maximă va fi de 23 – 25 de grade, iar marţi, va fi o uşoară răcire, însă în continuare vremea va fi caldă, cu o temperatură de 18 grade, iar din noaptea de marţi spre miercuri ne aşteptăm la ploi”, a mai explicat Mirela Polifronie.

 

Citește și: