Nicolae Oprea
339 vizualizări 6 apr 2019

„Sâmbătă va fi vreme caldă în regiuinile intracarpatice şi normală în restul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 22 de grade Celsius. Cerul va fi variabil cu înnorări în sud-vestul ţării şi vor fi unele intensificări ale vântului, local, în majoritatea regiunilor ţării. Duminică, la fel, vreme caldă în regiunile intracarpatice şi în general normală în restul ţării, iar maximele vor ajunge la 24 de grade Celsius. Vântul va prezenta intensificări în Banat, Dobrogea, Moldova şi în zona înaltă de munte”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Mirela Polifronie, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Începutul săptămânii viitoare vine însă cu ploi în aproape toată ţara.

„De luni, din punct de vedere al precipitaţiilor, ne aşteptăm ca aceastea să-şi facă apariţia în cea mai mare parte a ţării”, precizează Mirela Polifronie.

Meteorologul mai spune că ploile îşi vor face aparţia şi în Capitală, de luni.

„În Capitală, sâmbătă şi duminică, vremea va fi normală din punct de vedere termic. Sâmbătă vor fi 17 grade, iar duminică temperaturile maxime vor fi de 15-16 grade. Cerul va fi temporar noros, iar în noaptea de duminică spre luni sunt şanse de ploaie. Iar de luni, creşte probabilitatea de apariţie a ploilor”, a mai precizat meteorologul de serviciu.

Citește și: