Andreea Tobias
537 vizualizări 12 mar 2019

Wizz Air anunţă lansarea a două noi rute către Germania, de la Sibiu spre Karlsruhe/Baden Baden şi de la Suceava către München Memmingen.

Ambele rute încep din 17 iunie, dar românii îşi pot planifica încă de astăzi vacanţele în aceste oraşe, biletele fiind deja disponibile pe wizzair.com cu preţuri începând de la 99 RON / 19,99 EUR.

Baden-Baden devine a cincea destinaţie Wizz Air din Germania de la Sibiu, după Frankfurt Hahn, München Memmingen, Dortmund şi Nürnberg, iar noua rută ajută la extinderea acoperirii geografice a reţelei companiei din această parte a Europei.

Baden Baden este un important oraş balnear care oferă diverse opţiuni de petrecere a timpului liber, inclusiv pentru pasionaţii de sport. Zona rurală este ideală pentru drumeţii şi alpinism, iar în timpul iernii devine o destinaţie de schi îndrăgită.

Pentru Suceava, noua rută către München Memmingen reprezintă prima legătură cu Germania.

Memmingen este un oraş ce oferă multiple perspective de petrecere a timpului. Acesta are peste 150 de restaurante, cafenele şi baruri pentru toate gusturile. Muzeele, expoziţiile şi teatrele oferă o gamă largă de divertisment interesant. Calendarul festivalurilor, care este plin de evenimente precum Ziua Pescarilor, Festivalul Copiilor, Festivalul oraşului, Memmingen în Bloom, Târgul sau Piaţa de Crăciun, invită localnicii şi vizitatorii să sărbătorească.

Cursa Sibiu - Karlsruhe/Baden Baden va circula în zilele de luni şii vineri, în timp ce Suceava - München luni, miercuri şi vineri.

Cele mai noi rute Wizz Air către Germania

Destinaţia

Zile de operare

Data

Tarife de la*

Karlsruhe/Baden Baden – Sibiu

Luni, Vineri

17 iunie 2019

99 RON / EUR 19.99

Memmingen – Suceava

Luni, Miercuri, Vineri

17 iunie 2019

99 RON / EUR 19.99

 


 

 

 

"Suntem încântaţi să extindem reţeaua noastră din România cu două rute interesante către Germania de la Sibiu şi Suceava către Baden-Baden şi München Memmingen. Cele mai noi rute subliniază angajamentul nostru de a dezvolta reţeaua regională WIZZ şi de a aduce o varietate de oportunităţi de călătorie la preţuri reduse, atât pentru pasagerii noştri români care doresc să viziteze Germania, cât şi pentru turiştii germani interesaţi să descopere cele mai populare regiuni din România: frumoasa Bucovina şi Sibiul, unul dintre cele mai importante centre culturale", a declarat Tamara Vallois, Directorul de Comunicare la Wizz Air.

Wizz Air operează o flotă de 109 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 650 de rute de la 25 de baze, care asigură conexiunea între 146 de destinaţii din 44 de ţări.

Foto: Hepta

Citește și: