Dan Straut
430 vizualizări 18 ian 2018

O aeronavă a companiei române Tarom trebuia să decoleze din Bucureşti la ora 8.35, iar întoarcerea (sosirea pe aeroportul Otopeni) era programată pentru ora 15.25, a menţionat sursa citată.

Toate zborurile de pe aeroportul Schiphol, aflat la Amsterdam, au fost anulate, joi, din cauza condiţiilor de vreme, iar serviciul olandez feroviar a suspendat mersul cu trenul ca urmare a unei furtuni puternice, informează site-ul cotidianului The Independent, agenţia Reuters şi CNBC.

„Din cauza condiţiilor nefavorabile de vreme, tot traficul aerian a fost suspendat momentan”, a anunţat pagina oficială de Twitter a aeroportului.

Postul naţional NOS a relatat că gara principală din Haga a fost închisă din cauza îngrijorării că furtuna ar putea dărâma o parte a acoperişului de sticlă.

Aceeaşi situaţie este întâlnită şi în Marea Britanie, unde vântul a afectat liniile electrice care alimentau trenurile, iar câţiva copaci au căzut peste şine.

În Scoţia, autorităţile au avertizat oamenii să încerce să evite autostrăzile, din cauza ninsorii, iar în Belgia, mersul trenurilor a fost, de asemenea, întrerupt.

În Germania, şcolile din majoritatea regiunilor au rămas închise din cauza unei furtuni aşteptate să aducă ploi ambudente şi zăpadă. Autorităţile au avertizat cetăţenii să nu îşi părăsească locuinţele.

Citește și: