302 vizualizări 12 iul 2019

ROMÂNIA

Vântul va sufla slab şi moderat iar maximele termice se vor încadra între 20 şi 29 de grade.

La noapte mai sunt prognozate ploi în partea de nord-vest a ţării. În rest, cerul va fi variabil iar vântul va sufla moderat. Minimele termice vor fi cuprinse între 8 şi 18 grade, uşor mai scăzute în estul Transilvaniei.

BUCUREŞTI

În Bucureşti vremea va fi frumoasă azi, cu o maximă de 27 de grade şi cer mai mult senin. Mâine temperatura mai creşte până la 29 de grade, dar seara şi noaptea cresc şansele de precipitaţii. Ziua de duminică va aduce instabiliate atmosferică şi răcirea vremii. Se vor înregistra averse, descărcări electrice şi vânt cu intensificări. Maxima zilei va fi de doar 25 de grade.

LITORAL

La malul mării temperaturile rămân sub cele normale pentru această perioadă, între 23 şi 25 de grade. Vântul va sufla cu intensificări şi sunt pronozate averse cu tunete şi fulgere. La noapte cerul devine mai mult senin iar minima va fi de 15 grade Celsius.

PROGNOZA PENTRU TREI ZILE

Week-end-ul care urmează readuce instabilitatea atmosferică în majoritatea regiunilor. Temperatura maxima va ajunge sâmbătă la 30 de grade, dar vor fi furtuni puternice în vest, centrul, nord şi la munte. Cantităţile de apă vor fi însemnate şi izolat este posibil să cadă şi grindina. Duminică ploile se extind în aproape toată ţara iar maximele nu vor mai trece de 26 de grade Celsius.

 

Citește și: