71 vizualizări 8 iul 2019

ROMÂNIA

Vântul va sufla cu putere iar cantităţile de apă pot fi însemnate. 24 de grade se vor înregistra la Baia Mare şi Iaşi, 26 la Sibiu, 28 la Galaţi ţi Piteşti şi 30 de grade Celsius la Craiova.

La noapte cerul va fi variabil, mai mult noros, iar în nordul ţării, est şi centru mai sunt posibile averse cu tunete şi fulgere. Minimele se vor încadra între 9 şi 21 de grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni. 13 grade se vor înregistra la Cluj-Napoca, 14 la Piatra Neamţ, 15 la Oradea şi 20 de grade la Constanţa.

BUCUREŞTI

În Bucureşti cerul va fi azi mai mult noros, iar în prima parte a zilei se vor înregistra averse şi descărcări electrice, iar vântul va sufla cu putere. Maxima zilei va fi de 30 de grade. În zilele următoare temperaturile nu vor depăşi 28 de grade Celsius şi sunt prognozate noi ploi torenţiale şi întensificări ale vântului.

LITORAL

Pe litoral, vremea va fi caldă, cu maxime de 30 de grade, dar instabilă. Vor fi perioade cu averse torenţiale, descărcări electrice şi vânt cu intensificări. Spre seară cerul redevine senin, iar la noapte şansele de precipitaţii sunt reduse. Minima termică va fi de 19 grade Celsius.

 

Citește și: