354 vizualizări 5 iul 2019

ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ

VREME FRUMOASĂ ŞI MAI RĂCOROASĂ

Cerul va fi variabil, dar în nord-vest şi la munte va ploua torenţial, mai ales în a doua parte a zilei. Maximele termice se vor încadra între 26 şi 34 de grade Celsius.

La noapte ploile vot continua la munte şi în nord-vestul ţării. În rest, cerul va fi variabil, mai mult senin. Minimele termice vor fi cuprinse între 7 şi 23 de grade, cu cele mai scăzute valori în Transilvania.

ROMÂNIA, DUMINICĂ

CRESC TEMPERATURILE ÎN TOATĂ ŢARA

Duminică temperaturile cresc şi mai mult, ajungând la 36 de grade Celsius în sud şi sud-est, unde şi disconfortul termic va fi accentuat. În restul ţării sunt prognozate ploi abundente, vânt puternic şi căderi de grindină mai ales seara şi pe parcursul nopţii. Minimele nocturne vor fi cuprinse între 11 şi 22 de grade.

BUCUREŞTI

În Bucureşti week-end-ul va fi unul călduros, cu disconfort termic accentuat. Temperaturile vor ajunge duminică la 35 de grade Celsius. Cerul se va păstra variabil, mai mult senin, până duminică seara când sunt anunţate averse torenţiale şi descărcări electrice. Ziua de luni aduce o răcorire a vremii şi noi averse torenţiale. Maxima va fi de 30 de grade Celsius.

LITORAL

La malul mării vremea va fi perfectă pentru plajă. Temperatura aerului va fi de 30 de grade, vântul va sufla slab şi moderat iar cerul va fi mai mult senin. Nopţile vor fi calde, cu minime de 21 de grade, iar şansele de precipitaţii sunt reduse.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

Săptămâna viitoare va debuta cu temperaturi mai scăzute decât cele ce se vor înregistra în week-end. Cerul va fi variabil iar după-amiaza şi seara va ploua în averse, vor fi şi descărcări electrice dar şi căderi de grindină mai ales la munte, în centru, est şi sud-est. Maxima zilei va fi de 32 de grade Celsius.

 

Citește și: