24 vizualizări 4 feb 2018

LUNI

ÎN ŢARĂ

Cerul va avea innorări temporare si doar  pe arii restranse vor fi precipitatii slabe, predominant sub formă de ninsoare, indeosebi in nord, centru si la munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări in zona montană inaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 grade in Maramures si nordul Moldovei si 9 grade in Oltenia, iar cele minime se vor situa, in general, intre -8 si 0 grade. In zonele joase, indeosebi noaptea, izolat se va semnala ceată.

LA BUCUREŞTI:

Cerul va avea innorări temporare in cursul zilei, dar conditiile de precipitatii vor fi reduse. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maximă se va situa in jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de -3...-1 grad. Noaptea vor fi conditii de ceată.

 

MARŢI

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi temporar noros si izolat va mai ninge slab, ziua in nord si la munte, iar noaptea vor fi conditii de ploaie slabă in sud-vest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări la munte, iar in a doua parte a intervalului si in sud-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 grade in Maramures, nordul Moldovei si estul Transilvaniei si 9 grade in Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, in general, intre -11 si 1 grad. In zonele joase, pe arii restranse, se va semnala ceată dimineata, dar mai ales noaptea.

 

Citește și: