UPDATE: COD GALBEN

Între orele: 14:55 si 16:30

În zona: Municipiul Bucureşti

Se vor semnala: descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului; fenomene meteorologice asociate: averse de ploaie ce pot cumula izolat 10 l/mp, grindină de mici dimensiuni.

VREMEA, VREMEA ÎN BUCUREŞTI. În ţară, vremea se va răcori în majoritatea regiunilor. Maximele termice vor fi de 26 de grade Celsius, iar cele minime de 5 grade. În Capitală temperaturile vor fi normale pentru această perioadă, potrivit prognozei ANM.

VREMEA ÎN ŢARĂ( marţi): Vremea va fi răcoroasă în regiunile vestice, nordice şi centrale şi apropiată de normalul termic al perioadei în rest.  Cerul va fi temporar noros şi mai ales ziua se vor semnala averse şi descărcări electrice la munte, local în nordul, centrul, estul şi sud-estul ţării şi izolat în restul teritoriului. Cantităţile de apă vor mai putea depăşi izolat 20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, în Banat, Oltenia, Moldova, dar şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor avea valori de la 15 grade în Dealurile de Vest până la 25 de grade în Lunca Dunării. Temperaturile minime se vor situa între 5 şi 15 grade, uşor mai ridicate pe litoral şi în deltă.

VREMEA ÎN ŢARĂ (miercuri): Vremea se va menţine răcoroasă în nordul şi centrul ţării şi va fi apropiată de normalul termic al perioadei în restul teritoriului. Vor mai fi înnorări, averse şi descărcări electrice local la munte, în nordul, centrul, estul ţării şi izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în cursul zilei în regiunile sudice şi în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 şi 26 de grade, iar cele minime, în general, între 6 şi 16 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni şi cele mai ridicate pe litoral şi în deltă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI:Vremea va deveni normală din punct de vedere termic. Temperatura maximă va fi de 23-24 de grade, iar cea minimă de 11-13 grade. Cerul va avea înnorări şi vor mai fi averse, posibil însoţite de descărcări electrice, mai ales pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab şi moderat.

Informaţii meteo noi găsiţi în fiecare zi în secţiunea VREMEA

Citește și: